Groot enthousiasme voor Lampiris Trail de l’Abbaye!

ltdla0510

De coronacrisis heeft de voorbije weken en maanden voor heel veel afgelastingen gezorgd, maar afgelopen zaterdag kon er in Villers-la-Ville wel heerlijk gelopen worden op de Lampiris Trail de l’Abbaye!

De Lampiris Trail de l’Abbaye was het eerste evenement van de Lampiris Nature Trail Series sinds de uitbraak van de coronacrisis. De Lampiris Nature Trail Series is een verzameling van de meest groene loopevenementen van ons land.

Tijdens deze Lampiris Nature Trails loop je doorheen de mooiste plekjes natuur in ons land. Zaterdag was het domein van de abdij van Villers-la-Ville het prachtige decor waar sportievelingen hun hartje konden ophalen.

Uiteraard nam de organisatie de nodige coronamaatregelen, zodat alles in veilige omstandigheden verliep. Er konden maximaal 800 lopers deelnemen en die werden uiteraard ook niet allemaal tegelijk op het parcours losgelaten worden. Per kwartier mochten maximaal 100 lopers op pad gaan.

Een week voor het evenement was de limiet van 800 ingeschreven lopers al bereikt. De goesting om er terug in te vliegen was dus heel groot bij de mensen. De Lampiris Trail de l’Abbaye is dan ook een schitterend evenement met prachtige trails in een rustgevende omgeving.

Doo de overvloedige regen van de voorbije dagen lagen de trails er lekker modderig bij en daar houden ‘natuursporters’ van. Heerlijk toch?!

Deel dit bericht